Από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" : Φθάνοντας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος παίρνετε το μετρό, κατεβαίνετε στον σταθμό Μοναστηράκι και παίρνετε τον Ηλεκτρικό. Ο Πειραιάς είναι ο τελευταίος σταθμός της πράσινης γραμμής (Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος), όπως φαίνεται στο χάρτη.
Από το Ελευθέριος Βενιζέλος μπορείτε να πάρετε και τον προαστιακό σιδηρόδρομο και να κατεβείτε απ' ευθείας στον σταθμό του Πειραιά.

Από το λιμάνι του Πειραιά : Από τον Πειραιά, μπορείτε να φθάσετε στον Πόρο:
Α) Είτε με ταχύπλοο σκάφος (flying dolphin) σε 60 λεπτά μόνο.
Β) Είτε με συμβατικό πλοίο σε 2 ώρες και 15 λεπτά.
Γ) Είτε οδικώς με ΚΤΕΛ σε 2 ώρες και 30 λεπτά διαμέσου της Κορίνθου και της Επιδαύρου.

Οδικώς: Αν έχετε δικό σας αυτοκίνητο ή έχετε νοικιάσει κάποιο, μπορείτε να έρθετε εύκολα οδικώς από Αθήνα σε 2 περίπου ώρες.
Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό, κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο. (Κόρινθος Έξοδος Β' - Επίδαυρος).
Οδηγείτε για 45 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο.
Θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Εκεί θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.
Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Εκεί θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε από τον παραλιακό δρόμο σε 20 λεπτά στο Γαλατά, από όπου και παίρνετε το μικρό φέρι για τον Πόρο.
Οι αναχωρήσεις των μικρών φέρι είναι κάθε 30 λεπτά και η τιμή του εισητιρίου είναι περίπου 4€ μαζί με τον οδηγό.

Όταν φθάσετε στον Πόρο το Pavlou Hotel βρίσκεται σε μια μαγευτική περιοχή, στην πευκόφυτη παραλία του Νεώριου.

Απέχει 2.5 χιλιόμετρα από το κέντρο του Πόρου και συνδέεται με την πόλη με λεωφορείο που εκτελεί τακτικά δρομολόγια ή με ταξί.

Ο δρόμος ξεκινά από το λιμάνι του Πόρου, περνάει από το Προγυμναστήριο και μετά το γεφυράκι πηγαίνει αριστερά, συνεχίζοντας παραλιακά μέχρι το ξενοδοχείο.

Hosted & Developed by EmpNeusis Internet Services, Copyright © EmpNeusis 2007