Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΝΕΩΡΙΟ

Το Νεώριο είναι μία από τις πιο ωραίες οργανωμένες αμμουδερές παραλίες του Πόρου με ομπρέλες και ξαπλώστρες και με τα πεύκα να φθάνουν μέχρι τη θάλασσα.

Το Νεώριο, το πιο όμορφο "κομμάτι" του Πόρου, προσφέρεται για οικογενειακό τουρισμό, χαλαρές διακοπές και βρίσκεται απέναντι από την Πελοπόννησο, στον κόλπο του Πόρου.

Στο Νεώριο θα βρείτε Pool Bar, Supermarket, Σχολή για θαλάσσιο σκι και θαλάσσια παιχνίδια, ενώ η παραλία του είναι κατάλληλη για ρακέτες και η θάλασσα για κάθε είδους θαλάσσια σπορ.

Το Νεώριο είναι πολύ κοντά και σε δύο άλλες πολύ όμορφες και γραφικές παραλίες, το Λιμανάκι της Αγάπης και τον Ρώσικο Ναύσταθμο, που βρίσκονται στον παραλιακό δρόμο μετά το Νεώριο και μπορείτε να οδηγηθείτε σε αυτές με τα πόδια σε λίγα λεπτά.

Στην παραλία του Νεώριου μπορείτε να περάσετε υπέροχες φεγγαρόλουστες νύχτες δίπλα στην ακρογιαλιά.

Το Νεώριο συγκοινωνεί με την πόλη του Πόρου με ταξί ή με βαρκούλες και αν έχετε διάθεση, περπατώντας, χρειάζεστε περίπου 30 λεπτά.


ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ


Α. ΤΟ ΛΙΜΑΜΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το Ξενοδοχείο, βρίσκεται η παραλία "Λιμανάκι της Αγάπης", ένας πολύ ρομαντικός όρμος, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το πράσινο και τα γαλαζοπράσινα νερά κάνοντας μπάνιο ...κάτω από τα πεύκα!

Είναι oργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, τραπεζάκια και μια καντίνα, στην οποία μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες.

Στον κολπίσκο ελλιμενίζονται αρκετές φορές μικρά και μεγάλα σκάφη, που προσθέτουν επιπλέον αίγλη στο Λιμανάκι της Αγάπης.

Β. ΡΩΣΙΚΟΣ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ

Σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το Ξενοδοχείο, βρίσκεται η παραλία "Ρωσικός Ναύσταθμος", ένας όμορφος και γραφικός όρμος που απέναντί του έχει το νησάκι Δασκαλιό με το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας. Έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικά διατηρητέο μνημείο, λόγω του μεγάλου αρχιτεκτονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.

Είναι oργανωμένη παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες, τραπεζάκια και μια καντίνα, στην οποία μπορείτε να φάτε κάτι πρόχειρο, να πιείτε τον καφέ σας, παγωτά ή αναψυκτικά, ούζο, τσίπουρο, κρασί και μπύρες.

Και σε αυτόν τον κολπίσκο ελλιμενίζονται αρκετές φορές μικρά και μεγάλα σκάφη, που δίνουν περισσότερη ζωή στην παραλία.

Αξέχαστες είναι οι συναυλίες που δίνονται κάθε καλοκαίρι στο Ρωσικό Ναύσταθμο δίπλα στη θάλασσα.

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΚΡΑΤΗΣΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να επικονωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς οποιαδήποτε ώρα θελήσετε

ΤΗΛΕΦΩΝΑ

(+30) 22980-22734, 22736
(+30) 6978 455275
Fax: (+30) 22980 - 22735

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ E-MAIL

Μπορείτε να επικονωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά οποιαδήποτε
ώρα θελήσετε

E-MAIL ADDRESS

info@pavlouhotel.gr

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας αποστείλετε ταχυδρομικώς οτιδήποτε θελήσετε, στη διευθυνσή μας

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

Παραλία Νεώριου, Πόρος
Ξενοδοχείο "Pavlou"
Τ.Κ.: 18020